מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > עוגות וקינוחים > מתכוני קינוחים> ראש השנה: קוקוט פילו במילוי תפוחי עץ מקורמלים עם קרם חלב קוקוס בניחוח רום

ראש השנה: קוקוט פילו במילוי תפוחי עץ מקורמלים עם קרם חלב קוקוס בניחוח רום

ראש השנה: קוקוט פילו במילוי תפוחי עץ מקורמלים עם קרם חלב קוקוס בניחוח רום

תיאור המתכון

באדיבות השף טל כהן ל''טיב טעם''

מרכיבים

אופן ההכנה

אופן ההכנה:
מחממים את הסוכר במחבת כבדה עד שהוא מתחיל להשרף, מוסיפים את המחמאה ומוסיפים את התפוחים ומבשלים ברוטב הקרמל שנוצר כעשר דקות.
מברישים את קוביות הפילו במחמאה מומסת ומפזרים מעל מעט סוכר – יוצרים שתי שכבות.
מניחים את ריבועי הפילו בתוך תבנית שקעים ואופים בתנור עד לקבלת גוון חום בהיר. מוציאים וממלאים כל קוקוט בכף מלאה של התפוחים המקורמלים.
מניחים את חומרי הרוטב בסיר קטן ומצמצמים עד לקבלת קרם רך

הצעת הגשה: מניחים את הקוקוט על צלחת ומטפטפים מהרוטב

המתכון באדיבות
מסעדת טיב טעם אבא אחימאיר 27, תל אביב הצג טלפון