מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > תוספות > מתכוני פסטה> ראש השנה: פסטה בלסמיקה

ראש השנה: פסטה בלסמיקה

ראש השנה: פסטה בלסמיקה

תיאור המתכון

לקראת עונת החגים הקרבה ובאה, להלן מבחר מתכונים של מנות איכותיות ומפנקות, המבוססות על מזונות בעלי ערך גליקמי נמוך (מתחת ל GI55). היוזמה למתכונים, שחוברו על ידי שפים ובשלנים מרחבי העולם, שהמשותף להם הוא האהבה לאוכל וכן היותם סוכרתיים - הינה של חברת נובו נורדיסק העולמית, המובילה בתחום הטיפולים לסוכרת.

פסטה בלסמיקה
מחבר: סנדרו גלאקובטי, איטליה
מספר קלוריות למנה: 257

מרכיבים

אופן ההכנה

1.שוטפים את הקישואים ופורסים לפרוסות.
2.מפזרים על הפרוסות מעט מלח ומטגנים במעט שמן זית במחבת מכוסה כעשר דקות.
3.מוסיפים 4 כפות של חומץ בלסמי וכף אחת של מים ומבשלים על אש גבוהה ללא מכסה כדקה.
4.מצננים את הקישואים
5.מבשלים את הפסטה ומוסיפים מלח.
6.מסננים ומצנים את הפסטה. ניתן לעשות זאת על ידי פיזור הפסטה על משטח נקי.
7.מערבבים את הפסטה עם כף אחת של חומץ בלסמי וכף שמן זית בקערה גדולה.
8.מוסיפים את הקישואים עם הרוטב, גבינת פרמזן ובזיליקום.
לערבב היטב ולהגיש