מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > עוגות וקינוחים > מתכוני עוגות > ראש השנה: מתכון עוגת חלוה פיסטוק עם טרוף שוקולד דבש לוונדר

ראש השנה: מתכון עוגת חלוה פיסטוק עם טרוף שוקולד דבש לוונדר

ראש השנה: מתכון עוגת חלוה פיסטוק עם טרוף שוקולד דבש לוונדר

תיאור המתכון

'חלוה' בית קפה קונדיטוריה באזור התעשייה ביהוד, מציעה לחגי תשרי עוגה בחושה ועשירה במילוי מפתיע של טרוף שוקולד דבש לוונדר, חלוה ופיסטוק.

מרכיבים

אופן ההכנה

להכין את הטרוף מבעוד מועד:
1.להרתיח את הדבש, הגלוקוז, והשמנת המתוקה עם החליטה פעמיים, לצנן.
2.להמיס את השוקולד, להוסיף לשמנת והדבש, לערבב עד מסה חלקה.
3.להוסיף חמאה קרה, לערבב למסה חלקה, לצנן.

העוגה:
1.בקערת המערבל להקציף הביצה, הסוכר והויסקי לקצף לבן.
2.להוסיף חמאה רכה.
3.בקערה נוספת לערבב – קמח, אבקת אפיה, חלוה, פיסטוק טחון.
4.להוסיף את החומרים היבשים לקערת המערבל עד מסה אחידה.
5.בתבנית לשטח חצי מכמות הבצק, להניח עיגולים/פסים (או כל צורה אחרת) של הטרוף.
6.מעל הטרוף להוסיף את מחציתו השנייה של הבצק.
7.לאפות בחום של 180 מעלות, 30-40 דקות, לבדוק באמצעות קיסם.

טיפ: את הטרוף ניתן להוסיף לעוגות בחושות אחרות שאתם מכינים או לשמור במקרר עד הפעם הבאה.

המתכון באדיבות
מסעדת חלוה שבזי 21, פינת מוהליבר, בכיכר, יהוד הצג טלפון