מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > מנות עיקריות > מתכוני דגים ופירות ים > חריימה מרוקאי – נסיכת הנילוס

חריימה מרוקאי – נסיכת הנילוס

חריימה מרוקאי – נסיכת הנילוס

תיאור המתכון

באדיבות השף טל כהן ל"טיב טעם"

מרכיבים

אופן ההכנה

1.מטגנים את הבצל השום ומחצית מעשבי התיבול בסיר רחב למשך 10 דקות.
2.מוסיפים את יתר החומרים למעט הדג ומבשלים כ-30 דקות נוספות.
3.מוסיפים 1 ליטר מים ומביאים לרתיחה.
4.מסדרים את הדגים בתוך הסיר הרחב ומבשלים כ-20 דקות נוספות.

הערות

הצעת הגשה:
על מצע של קוסקוס או פירה.

המתכון באדיבות
מסעדת טיב טעם אבא אחימאיר 27, תל אביב הצג טלפון

תגובות

  1. הלימון מקלקל נורית (05/04/2010 23:32:00)
    בישלתי לפי המתכון אבל הלימון הפרוס המוכנס לתבשיל קילקל אותו ונתן לו טעם מריר. חבל.. נהרסה לי המנה לחג. מומלץ ללא פר וסות הלימון.