Skip Navigation Linksראשי > מנות עיקריות > מתכוני בשר ועוף> ראש השנה: כבדי עוף צלויים על מצע קרוסטיני עם קוביות מנגו ודבש תמרים

ראש השנה: כבדי עוף צלויים על מצע קרוסטיני עם קוביות מנגו ודבש תמרים

ראש השנה: כבדי עוף צלויים על מצע קרוסטיני עם קוביות מנגו ודבש תמרים

תיאור המתכון

באדיבות השף טל כהן ל''טיב טעם''

מרכיבים

אופן ההכנה

שמים את שמן הזית במחבת וצולים את כבדי העוף ופרוסות השום עד שהכבד מקבל גוון אפרפר. ממליחים ומפלפלים.
בקערה מניחים את יתר המוצרים ומערבבים, מוסיפים את כבדי העוף, מערבבים שוב ומניחים על הקרוסטיני.

הערות

הצעת הגשה:
בצלחת מלבנית מניחים בטור מספר קרוסטינים ומעל מניחים את הכבדים והפרי, מעטרים בעלעלי רוקט ומזליפים דבש תמרים מעל...



בתיאבון!

המתכון באדיבות
מסעדת טיב טעם אבא אחימאיר 27, תל אביב הצג טלפון