מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > עוגות וקינוחים > מתכוני קינוחים> מתכונים טו באב: סופלה שוקולד חם באגסים ווסקי

מתכונים טו באב: סופלה שוקולד חם באגסים ווסקי

מתכונים טו באב: סופלה שוקולד חם באגסים ווסקי

תיאור המתכון

סופלה סקסי ,במיוחד לחג האהבה, באדיבות Roy שוקולד.

מרכיבים

אופן ההכנה

רוטב אגסים ווסקי:
קולפים את האגסים ומבשלים אותם עם הסוכר והמים עד שהנוזלים מצטמצמים לכדי סירופ סמיך.
מורידים מהאש, מצננים ומוסיפים את הוויסקי.

סופלה:
מחמים את השוקולד והחמאה במיקרוגל עד כדי המסה מוחלטת (זהירות מחימום ממושך).
טורפים את הסוכר, הביצים והחלמונים עד שילבינו. עתה יש למזוג את תערבת השוקלד הסמיכה והמצוננת באיטיות לתוףך תערובת הביצים תוך כדי עירבול. להוסיף את הקמח והקורנפלור ולאחריהם את הוויסקי תוך כדי עירבול עדין.
לחמם את התנור ל- 170 מעלות למלמלא 2 כלי סופלה אישיים עד כדי 3/4 גובה ולהכניס לתנור ל10 דק'.
להוציא ולהגיש לצד סירופ האגסים.
לאכול מיד


קישורים:
רוי שוקלד
המתכון באדיבות
מסעדת Roy שוקולד יד חרוצים תל אביב יד חרוצים 15, תל אביב הצג טלפון