מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > עוגות וקינוחים > מתכוני עוגות > עוגת גלידת תמרים

עוגת גלידת תמרים

עוגת גלידת תמרים

תיאור המתכון

שילוב ממרחי תמרים וסילאן בעוגות ובקינוחים מעשיר אותם בהרכב התזונתי העשיר של התמר כולל סידן, ברזל, אשלגן, מגנזיום, ויטמין A , ויטמיני B ו-C. הודות למתיקותם, ניתן לצמצם את השימוש בסוכר וממתיקים מלאכותיים אחרים או אף לוותר עליהם לחלוטין. תכולתם הקלורית של התמרים נמוכה ביחס לסוכר והם מכילים סיבים תזונתיים שתורמים לפעילות מערכת העיכול.

מרכיבים

אופן ההכנה

1. להקציף את השמנת לקצף יציב ולקפל פנימה את אחד הממרחים. להקפיא לחצי שעה.
2. לחזור על סעיף 1 עם שאר הטעמים.
3. להקפיא ל- 4 שעות
4. להגיש קפוא בתוספת זיגוג סירופ סילאן תמרים ''חצר כנרת''