פונדנט שוקולד
- מתאים ל: 4 מנות
- זמן הכנה: 30 דק
- רמת מיומנות: קל
תיאור המתכון
עוגה אישית וטעימה להפליא של פורלין, תוך חצי שעה יש לכם תענוג פרטי על טהרת השוקולד.
מרכיבים
- 200 גר' שוקולד מריר
- 120 גר' חמאה
- 3 ביצים
- 1 חלמון
- 120 גר' סוכר
- 3 כפות קמח
אופן ההכנה
ממיסים את השוקולד והחמאה בסיר או במיקרו, מערבבים ויוצרים רוטב חלק, ומוסיפים את הקמח תוך כדי ערבוב.
מקציפים את הביצים + החלמון והסוכר, עד קבלת קצף יציב.
מוסיפים את השוקולד ומערבבים בעדינות בתנועת קיפול.
יוצקים את המסה המוכנה לכלי חרס אישיים, ואופים בחום של 120 מעלות, כ- 30 דקות.
להגיש עם כדור גלידה ואבקת סוכר.
הערות
יש להמתין בסוף זמן האפיה, ולא לפתוח מיד את התנור. פתיחה מוקדמת עלולה להביא לנפילתה של העוגה. 2. בזמן ההגשה, במידה ומחממים, יש לחמם בצורה עדינה. חימום יתר מביא לנפילתה של העוגה.
- מתאים להכנה עם ילדים
- מתאים להגשה לילדים
- צמחוני
- כשר
המתכון באדיבות
|
מסעדת פורלין
פרישמן 10, תל אביב
הצג טלפון
03-5222664
|