מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל

פונדנט שוקולד

פונדנט שוקולד

תיאור המתכון

עוגה אישית וטעימה להפליא של פורלין, תוך חצי שעה יש לכם תענוג פרטי על טהרת השוקולד.

מרכיבים

אופן ההכנה

ממיסים את השוקולד והחמאה בסיר או במיקרו, מערבבים ויוצרים רוטב חלק, ומוסיפים את הקמח תוך כדי ערבוב.
מקציפים את הביצים + החלמון והסוכר, עד קבלת קצף יציב.
מוסיפים את השוקולד ומערבבים בעדינות בתנועת קיפול.
יוצקים את המסה המוכנה לכלי חרס אישיים, ואופים בחום של 120 מעלות, כ- 30 דקות.
להגיש עם כדור גלידה ואבקת סוכר.

הערות

יש להמתין בסוף זמן האפיה, ולא לפתוח מיד את התנור. פתיחה מוקדמת עלולה להביא לנפילתה של העוגה. 2. בזמן ההגשה, במידה ומחממים, יש לחמם בצורה עדינה. חימום יתר מביא לנפילתה של העוגה.

המתכון באדיבות
מסעדת פורלין פרישמן 10, תל אביב הצג טלפון