Skip Navigation Linksראשי > מנות ראשונות > מתכוני מרקים > מרק ערמונים - ''מבשלים חוויה''

מרק ערמונים - ''מבשלים חוויה''

מרק ערמונים -  ''מבשלים חוויה''

תיאור המתכון

המתכון באדיבות השף יניב גור אריה - '' מבשלים חוויה''

מרכיבים

אופן ההכנה

1. מבשלים את הערמונים בחלב על סף רתיחה כ – ½ שעה, עד שהם מתרככים ורוב החלב נבלע בהם. שומרים בצד מס' ערמונים לקישוט.
2. מעבירים את שאר תכולת הסיר למעבד מזון וטוחנים היטב למחית חלקה.
3. מחזירים לסיר ומדללים במרק הצח עד למרקם הרצוי (מומלץ שהמרק לא יהיה סמיך מדי). מתבלים במעט מלח.
4. מביאים את המרק לרתיחה, תוך בחישה, מוזגים לקערות אישיות ומקשטים בערמונים השלמים ששמרנו בצד.


קישורים:
לאתר ''מבשלים חוויה''
המתכון באדיבות
מסעדת שי עשהאל- מבשלים חוויה כל הארץ!, כפר רות הצג טלפון