טרטר טונה אדומה עם מלון וגרגירי חרדל ברוטב פסטו
שף אמיר מרקוביץ
07/07/2008
- מתאים ל: 4 מנות
- זמן הכנה: שעה +
- רמת מיומנות: קשה
תיאור המתכון
אתר 2eat מציע מבחר גדול של מתכונים - מתכון לטרטר טונה אדומה עם מלון וגרגירי חרדל ברוטב פסטו ברמת מיומנות קשה - מתכון מעולה למנה טעימה.
מרכיבים
- 240 גר' פילה טונה אדומה טרייה
- רבע מלון
- 4 כפות מיץ ליים
- 2 כפיות גרגירי חרדל דיז'ון
- 6 כפות רוטב פסטו
- מלח ופלפל
- סלט עלים צעירים
אופן ההכנה
לחתוך את הטונה לקוביות קטנות.
לחתוך את המלון לקוביות קטנות ולערבב בקערה יחד עם הטונה.
להוסיף את הליים, החרדל והפסטו ולערבב יחד.
לתבל במלח ופלפל.
אופן ההגשה: לסדר בצלחת בעזרת רינג עגול, להגיש לצד סלט עלים צעירים.
המתכון באדיבות
|
מסעדת פורלין
פרישמן 10, תל אביב
הצג טלפון
03-5222664
|