מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > עוגות וקינוחים > מתכוני עוגות > עוגת גבינה קרה עם דובדבנים בסירופ

עוגת גבינה קרה עם דובדבנים בסירופ

עוגת גבינה קרה עם דובדבנים בסירופ

תיאור המתכון

המתכון באדיבות מיקי שמו, בעל רשת קונדיטוריות "שמו"
רשת 'שמו קונדיטוריה'

חומרים לתבנית בקוטר 24 ס"מ:


מרכיבים

אופן ההכנה

אופן ההכנה:
מקציפים חלמונים עם חלבון ו- 1/4 כוס סוכר במשך 5 דקות, עד לקבלת קציפה תפוחה ובהירה.
מפזרים ג'לטין על פני חלב בקערית. מניחים ל-2 דקות. מחממים את הג'לטין התפוח במיקרוגל במשך 10-15 שניות, עד לקבלת תערובת חלקה. מוסיפים לקצף הביצים תוך כדי הקצפה במהירות נמוכה.מקציפים שמנת מתוקה עם 1/4 כוס סוכר וכף אינסטנט וניל לקצפת יציבה בקערת מיקסר נקייה. מוסיפים פנימה גבינה תוך כדי הקצפה איטית, ומקפלים את תערובת הביצים.
מניחים את בסיס הטורט בתבנית ויוצקים מעל את המלית. מעבירים למקרר לשעתיים. מוציאים ומקשטים בדובדבנים (יוצקים מעל מעט מסירופ השימור).

המתכון באדיבות
מסעדת שמו מוריה 30, חיפה הצג טלפון