פשטידת פסטה וגבינות
- מתאים ל: מנות
- זמן הכנה:
- רמת מיומנות: בינוני
תיאור המתכון
אפייה בתבניות פיירקס (זכוכית ומתכת)
מרכיבים
- חבילת פסטה מבושלת, מסוננת ומקוררת
- 200 גר' גבינת אורדה מפוררת
- 150 גר' גבינת רוקפור מפוררת
- 3-4 ביצים
- קופסת שמנת מתוקה
- 2 שיני שום כתושות
- חב' אספרגוס ירוק חלוט וחתוך
- חופן פטרוזליה קצוצה
- מלח/ פלפל גרוס
- חצי כפית מחית צ'יפוטלה
- 150 גר' פרמז'ן
- תבנית לתנור משומנת בחמאה.
אופן ההכנה
לערבב את הפסטה עם האורדה והרוקפור. להוסיף את השום, האספרגוס והפטרוזיליה.
לתבל. לערבב את הביצים והשמנת במטרפה ולערבב עם מסת הפסטה.
לסדר בתבנית ולפזר את הפרמז'ן. לאפות בתנור 180 מע' עד השחמה
- מתאים להכנה עם ילדים
- מתאים להגשה לילדים
- צמחוני
המתכון באדיבות
|
בית ספר לבישול ספייסס
קהילת סלוניקי 11, הדר יוסף, תל אביב
הצג טלפון
053-8094618
|