מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > מנות עיקריות > מתכוני דגים ופירות ים > בייבי לוקוס" אפוי בקשקשים

בייבי לוקוס" אפוי בקשקשים

בייבי לוקוס" אפוי בקשקשים

תיאור המתכון

אפייה בתבניות פיירקס ( זכוכית ומתכת)

מרכיבים

אופן ההכנה

1.לנקות ולקשקש את הדג.
2.לחתוך את תפוחי האדמה לצילינדר מוארך ולפרוס פרוסות עגולות בעובי של 1/3 ס"מ. (ניתן להשתמש במנדולינה)
3.לצפות את הפרוסות בשמן זית, מלח ופלפל ולסדר מעל הדג, מהראש עד הזנב כמו רעפים. (הפרוסות נראות כמו קשקשים).
4.להכניס את השום לבטן הדג עם שני ענפי תימין.
5.לאפות בתנור שחומם מראש ל-170 מעלות 25-35 דקות, תלוי בגודל הדג.
6.הדג מוגש שלם, כשהקשקשים זהובים, ובעצם מוגש עם התוספת.

הערות

באדיבות מסעדת "הגנס

המתכון באדיבות
מסעדת הגנס משה סנה 199, מול שכונת המשתלה , תל אביב הצג טלפון