מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > מנות עיקריות > מתכוני בשר ועוף> עוף בקארי ושעועית ירוקה

עוף בקארי ושעועית ירוקה

עוף בקארי ושעועית ירוקה

תיאור המתכון

תאילנד אצלכם במטבח! בכמה שלבים פשוטים, תוכלו ליהנות ממנה מיוחדת, המשלבת ניחוחות מן המטבח האסייתי ומציעה חווית פול-מון מלאה.

מרכיבים

אופן ההכנה

פורסים את חלקי הירך לרצועות דקות. את השעועית חותכים לפיסות של 5 ס''מ.
מחממים ווק או מחבת טיגון גדולה, מוסיפים את מחית הקארי, ומבשלים תוך כדי בחישה כ- 3 דקות או עד שמופץ ריח. מוסיפים את ניתחי העוף, ומבשלים כ- 10 דקות עד שהעוף כמעט מוכן.
מוסיפים את חלב הקוקוס, מביאים לרתיחה, תוך כדי בחישה. מצמצמים כ – 30 דקות (ללא מחסה), ומוסיפים את השעועית. מבשלים עוד 10 דקות (עד לריכוך השעועית), ומגישים חם.


קישורים:
פודסטפס
המתכון באדיבות
סדנת פודסטפס ישראל בק 41, תל אביב הצג טלפון