מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל

בלינצ'ס בשר

בלינצ'ס בשר

תיאור המתכון

גרסה מפתיעה למאכל הפופולרי: בלינצ'ס עם מלית בשר טחון. מסורת רוסית ארוכת שנים אצלכם במטבח.

מרכיבים

אופן ההכנה

מערבבים את כל החומרים במקצפה עד שמתקבלת עיסה דלילה וחלקה.
2. מחממים מחבת לבלינצ'ס בקוטר 24 ומשמנים טיפה. יוצקים 2-3 כפות מהעיסה למחבת החם ומנענעים את המחבת כדי שהעיסה תכסה את כל שטחו.
3. מטגנים עד לקבלת צבע זהוב ומוציאים את החביתיות לצלחת שטוחה שעליה נייר פרגמנט
4 לקצוץ בצל לקוביות קטנות ולטגן אותם לצבע זהוב.לערבב היטב עם בשר.
5. בכל חביתה שמים 2-3 כפות מילוי ומגלגלים את הבלינצ'ס וסוגרים אותו בקצבות
נשאר רק לתגן את הבלינצ'ס לפני הגשה.


קישורים:
די גריי
המתכון באדיבות
,