בלינצ'ס בשר
- מתאים ל: מנות
- זמן הכנה:
- רמת מיומנות: בינוני
תיאור המתכון
גרסה מפתיעה למאכל הפופולרי: בלינצ'ס עם מלית בשר טחון. מסורת רוסית ארוכת שנים אצלכם במטבח.
מרכיבים
- בצק:
- 0.5 ק''ג קמח
- 0.5 ליטר חלב
- 0.5 ליטר מים
- 4 ביצים
- 1/3 כפית מלח
- 1 כפית סוכר
- 100 מ''ל שמן
- מילוי:
- 0.7 ק''ג בשר בקר או עגל טחון
- 3 בצלים
- 3 כפות שמן לטיגון
אופן ההכנה
מערבבים את כל החומרים במקצפה עד שמתקבלת עיסה דלילה וחלקה.
2. מחממים מחבת לבלינצ'ס בקוטר 24 ומשמנים טיפה. יוצקים 2-3 כפות מהעיסה למחבת החם ומנענעים את המחבת כדי שהעיסה תכסה את כל שטחו.
3. מטגנים עד לקבלת צבע זהוב ומוציאים את החביתיות לצלחת שטוחה שעליה נייר פרגמנט
4 לקצוץ בצל לקוביות קטנות ולטגן אותם לצבע זהוב.לערבב היטב עם בשר.
5. בכל חביתה שמים 2-3 כפות מילוי ומגלגלים את הבלינצ'ס וסוגרים אותו בקצבות
נשאר רק לתגן את הבלינצ'ס לפני הגשה.
- מתאים להכנה עם ילדים
- מתאים להגשה לילדים
קישורים:די גריי