מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > עוגות וקינוחים > מתכוני עוגות > שוקונגו - עוגת שוקולד חמה בפויקה

שוקונגו - עוגת שוקולד חמה בפויקה

שוקונגו - עוגת שוקולד חמה בפויקה

תיאור המתכון

קינוח מפנק משוקולד בלגי משובח, בזיגוג שוקולד לבן נוזלי. חגיגה לאוהבי השוקולד, זהירות ממכר!!!

מרכיבים

אופן ההכנה

•את השוקולד ממיסים ביחד עם החמאה על בן מארי עד שהעיסה אחידה וחלקה.
•במקביל, מקציפים את הביצים (גם החלמון וגם החלבון ביחד) , עם הסוכר.
•לאחר שהביצים יציבות והשוקולד מומס אבל לא רותח מקפלים את השוקולד בעדינות ובהדרגה יחד עם הביצים.

•יוצקים את התערובת לפויקה קטן (רבע) ומכניסים לפויקה מס' שלוש עם מכסה פתוח (של הקטן)- את הגדול מכסים ואופים מעל המדורה או הכיריים במטבח– במשך 12 דקות.

הערות

ניתן להשאיר את התערובת במקרר ולאפות רק לפני האכילה!

המתכון באדיבות
מסעדת פויקה תרצה 14 , יפו, תל אביב הצג טלפון