מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > מנות ראשונות > מתכוני מרקים > מרק קישואים ופסטו:

מרק קישואים ופסטו:

מרק קישואים ופסטו:

תיאור המתכון

תערובות התיבול של דורות בסגנון צרפתי, איטלקי או אסייתי מקצרים את משך הכנת הארוחה ומעניקים לה טעם מיוחד.

אמיר מרקוביץ', השף של "דורות – מוצרי שום ותיבול" ממליץ על המתכון

מרכיבים

אופן ההכנה

•בסיר בינוני מאדים את הבצל עם החמאה.
•מוסיפים את הקישואים ואת קוביות השום ומערבבים.
•מוסיפים את המים, מתבלים במלח, פלפל ואגוז מוסקט.
•מביאים לרתיחה ומבשלים על אש קטנה כ-40 דקות.
•טוחנים את המרק במעבד מזון עד שמתקבל מרקם קטיפתי, בודקים את התיבול ומסירים מהאש.
•להכנת הפסטו - טוחנים במעבד מזון או בעזרת בלנדר ידני את כל המצרכים, עד שמתקבל מרקם אחיד.
•מוזגים את המרק לצלחות, מזלפים פסטו למעלה, ומגישים.