מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל

לבנה ביתית משובחת

לבנה ביתית משובחת

תיאור המתכון

לפי מתכון של ניידרמן עדו,שף ובעלים,מסעדת ארומה

מרכיבים

אופן ההכנה

מערבבים את היוגורט והשמנת בקערה וממליחים לפי הטעם.
מניחים את בד הסינון בקערה נוספת ויוצקים את התערובת, סוגרים את הבד וקושרים עם חוט.
תולים את הבד מעל קערה, במקום מוצל שלא חשוף לחום למשך 24-36 שעות.
יותר זמן יותר סמיך (בקיץ מספיק 24 שעות).
מרוקנים את התערובת לקערה ומערבבים היטב- הלבנה מוכנה.

הערות

הצעות לשדרוג:
ניתן להוסיף לתערובת הראשונית-
שבבי בצל יבש
עירית קצוצה
עלי בזיליקום טרי קצוצים
אורגנו
צנוברים מטוגנים קלות ועוד...
תיהנו ובתיאבון...

המתכון באדיבות
מסעדת ארומה מסעדת שף המייסדים 66, זכרון יעקב הצג טלפון

תגובות

  1. 1 גלון של ליטר וחצי? ג'אקומו (21/05/2012 08:54:00)
    למה אתה מתכוון? 1 גלון = 4 ליטר.
  2. יצא מעולה ציקי (06/05/2015 21:21:00)
    1.5 ליטר של יוגורט תנובה 4.5 אחוז +שמנת 15 אחוז + כף מלח יצא קרמי וטעים. שמן זית עם עלי זעתר מהגינה עוטף את הלבנה אחרי ההכנה .עם פיתה חמה חבל על הזמן