חלת בצל
        
            
                מסעדת ארומה שף
                
                    05/05/2008
            
            
         
        
            - מתאים ל: 5 מנות
- זמן הכנה:   
- רמת מיומנות: קל
תיאור המתכון
שף ניידרמן עדו – מסעדת ארומה
        מרכיבים
- 6 בצלים גדולים קלופים, חצויים ופרוסים לפרוסות דקות.
- 5 כפות קמח לבן.
- בלילת בירה:1/3 כוס חלב
-                       2 ביצים שלמות טרופות
-                      ¾ כוס קמח לבן
-                      ½ כוס בירה לבנה
-                      ½ כפית מלח
-                      ½ כפית פלפל שחור
-                      1 כפית סוכר
-                      רשת טיגון + סיר טיגון עמוק
אופן ההכנה
מערבבים את חומרי בלילת הבירה עד לקבלת בלילה חלקה וללא גושים.
את רצועות הבצל מפרידים בקערה ומקמחים עם 5 כפות הקמח.
לאחר קימוח רצועות הבצל מוסיפים את בלילת הבירה ומערבבים.
מעבירים את כל העיסה לרשת הטיגון ומכניסים לסיר שמן חם לטיגון עד לקבלת גוון חום בהיר.
תהנו ובתיאבון.
        
        - מתאים להכנה עם ילדים
- מתאים להגשה לילדים
- צמחוני
- כשר
	
		| המתכון באדיבות | 
		| מסעדת ארומה מסעדת שף
                                        המייסדים 66, זכרון יעקב
                הצג טלפון
04-6390728 
 |