Skip Navigation Linksראשי > תוספות > מתכוני פסטה> פסטה קצרה בירקות, צימוקי זיתים ועגבניות יבשות

פסטה קצרה בירקות, צימוקי זיתים ועגבניות יבשות

פסטה קצרה בירקות, צימוקי זיתים ועגבניות יבשות

תיאור המתכון

בית הבד בני דרום שיתפו פעולה עם השף יניב פרטוש

ואנחנו קיבלנו כמה מתכונים ממש שווים....

מרכיבים

אופן ההכנה

מבשלים את הפסטה לדרגת "אל דנטה". מחממים שמן ומטגנים בצל עד להזהבה. מכניסים קישוא ומטגנים דקה, מערבבים פנימה את הפלפלים לעוד כ-2 דקות. מוסיפים את שברי השום ומערבבים, מוסיפים את צימוקי הזיתים ( עם השמן ). בוחשים פנימה את ממרח העגבניות כ-2 דקות, מסננים את הפסטה מכניסים לסיר ומערבבים היטב. מכניסים את הקצ'קבל לזמן קצר ומערבבים להתכה.
להגשה: מעבירים לכלי הגשה ומפזרים בזיליקום קצוץ מעל.