Skip Navigation Linksראשי > עוגות וקינוחים > מתכונים מיוחדים> ריבת תאנים מרוקאית

ריבת תאנים מרוקאית

ריבת תאנים מרוקאית

תיאור המתכון

למרות שהמימונה מאחורינו, המאמות המרוקאיות מקפידות להכין לאורך כל השנה ריבות מפירות העונה.

מרכיבים

אופן ההכנה

לבשל את הפרי עם הסוכר והמיץ עד לרתיחה ,לנקות את קצף המצטבר בסיר.
להעביר לאש בינונית,להוסיף תבלינים,לא הכל יחד,כל פעם שילוב אחר, להמשיך לבשל על לקבלת מרקם ריבה, להכניס לצנצנת מעוקרת על מנת לאפשר אחסון לאורך זמן.

המתכון באדיבות
מסעדת אורו תחנת דלק אלון, בכניסה למושב גאליה , גאליה הצג טלפון קופונים לאורו

תגובות

  1. מתכון ריבת תאנים musa (24/07/2008 22:47:00)
    נא לשנות מ-800 ק''ג סוכר ל-800גרם
    יש טעות במתכון שבאתר
  2. !!!!! כמות הסוכר שבמתכון לאה (11/01/2009 00:10:00)
    שימו לב לכמות הסוכר שרשמתם 800 קילו במקום 800 גרם