ג'אבן- (נוגט)

ג'אבן- (נוגט)

תיאור המתכון

רשת מסעדות ORO במושב גאליה ובראשון לציון מציעות הצצה למטבח המרוקאי בחג המתוק ביותר "המימונה"

מרכיבים

אופן ההכנה

לשים את הסוכר בסיר ולכסות במים. להביא לרתיחה ולבשל על אש קטנה תוך כדי ערבוב עד לקבלת עיסה דביקה כמו מסטיק. בתום הבישול לטפטף את טיפות הלימון ואת מי הורדים. מקציפים 2 חלבונים ומוסיפים לעיסת הסוכר תוך כדי
הקצפה רצופה ואיטית עד לקבלת אחידה. להניח את העיסה בכלי שקוף המתאים להגשה לשולחן ומפזרים את האגוזים או השקדים ולעטר בעלי ורדים מסוכרים.

המתכון באדיבות
מסעדת אורו תחנת דלק אלון, בכניסה למושב גאליה , גאליה הצג טלפון קופונים לאורו