מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > עוגות וקינוחים > מתכונים מיוחדים> מתכון לפסח: מצה מצופה ברוטב Leonidas מסורתי

מתכון לפסח: מצה מצופה ברוטב Leonidas מסורתי

מתכון לפסח: מצה מצופה ברוטב Leonidas מסורתי

תיאור המתכון

מנה טעימה וקלה להכנה לימי החג

מרכיבים

אופן ההכנה

אופן ההכנה:
מחממים בסיר על אש נמוכה את כל חומרי הרוטב למעט הקורנפלור והשוקולד. כאשר התערובת מתחילה לבעבע (אין להביא לרתיחה) מוסיפים את השוקולד ומערבבים עד שנמס כולו. מוסיפים את הקורנפלור שהמסנו קודם לכן בחלב ובוחשים עד לקבלת מרקם סמיך.


לפני ההגשה:
שוברים את המצות לחתיכות. מעבירים את הרוטב לקערה עמוקה ורחבה וטובלים בפנים את המצות (אפשר לטבול הכל או רק את מחצית החתיכה). מפזרים מעל את שבבי קוקוס והקישוטים האחרים לפי טעם אישי ומניחים בצד להתקרר. ניתן לשמור במקרר עד להגשה.

המתכון באדיבות
מסעדת לאונידס אבן גבירול אבן גבירול 74, תל אביב הצג טלפון