מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל

סינטה רוסט ביף

סינטה רוסט ביף

תיאור המתכון

סינטה לפריסה קרה על השולחן לפני הגשת המזון או אפריטיף עם שתיה אלכוהולית

מרכיבים

אופן ההכנה

יש למרוח חרדל דיז'ו על כל הנתח של הסינטה ולטגן על מחבט יציקה עד לסגירת הנתח.
למרוח שום,חרדל דיז'ו ומעל לפזר גרגירי חרדל,פלפל גרוס ומעט מלח ועלי תימין.
לסגור היטב עם נייר כסף ולהכניס לתנור למשך 30 ד' בטמפרטורה של 180 מעלות ולאחר מכן להוריד את נייר הכסף ולהכניס לתנור את הנתח למשך כ10 ד' נוספות