פאלק פאניר
- מתאים ל: 2-4 מנות
- זמן הכנה: 30
- רמת מיומנות: בינוני
תיאור המתכון
אתר 2eat מציע מבחר גדול של מתכונים - מתכון לפאלק פאניר ברמת מיומנות בינוני - מתכון מעולה למנה טעימה.
מרכיבים
- 500 גר' על תרד טריים שטופים (אפשר להשתמש בתרד קפוא)
- 150 גר' גבינת פאניר
- 1 בצל בינוני מגורר
- 2-3 כפיות שום כתוש
- 1 כפית ג'ינג'ר כתוש
- 1 עגבנייה גדולה חתוכה מגוררת
- 2-3 כפות גהי (אפשר גם שמן)
- 1/2 כפית גרם מסאלה
- 1/2 כפית פפריקה חריפה
- מיץ מחצי לימון
- 50 מ"ל שמנת מתוקה /יוגורט טבעי
- 1/4 כפית סוכר
- מלח לפי הטעם
אופן ההכנה
1.את התרד חולטים במים רותחים כ- 2 דק' ומקררים מייד במי קרח.טוחנים במעבד מזון עד לקבלת עיסה .
2.במחבת מחממים גהי ,מוסיפים את הבצל ומטגנים עד השחמה קלה.מוסיפים את השום והג'ינג'ר ומטגנים עוד כ-2 דק'.
3.מוסיפים את העגבנייה המגוררת ,קורט סוכר, מלח ,פפריקה חריפה ואת הגרם מסאלה ומבשלים עוד כ-10-15 דק'.
4.מוסיפים את התרד יחד עם מיץ הלימון והשמנת.מבשלים עוד כ-10 דק'.
5.מוסיפים את הפאניר כשהוא חתוך לקוביות את השמנת ומבשלים עוד כ-3-5 דק'.
6.מגישים חם עם צ'אפטי או אורז מאודה
- מתאים להכנה עם ילדים
- צמחוני
המתכון באדיבות
|
מסעדת צ'אטני
החשמונאים 79 , תל אביב
הצג טלפון
077-4990509
|