פאלק פאניר

פאלק פאניר

תיאור המתכון

אתר 2eat מציע מבחר גדול של מתכונים - מתכון לפאלק פאניר ברמת מיומנות בינוני - מתכון מעולה למנה טעימה.

מרכיבים

אופן ההכנה

1.את התרד חולטים במים רותחים כ- 2 דק' ומקררים מייד במי קרח.טוחנים במעבד מזון עד לקבלת עיסה .
2.במחבת מחממים גהי ,מוסיפים את הבצל ומטגנים עד השחמה קלה.מוסיפים את השום והג'ינג'ר ומטגנים עוד כ-2 דק'.
3.מוסיפים את העגבנייה המגוררת ,קורט סוכר, מלח ,פפריקה חריפה ואת הגרם מסאלה ומבשלים עוד כ-10-15 דק'.
4.מוסיפים את התרד יחד עם מיץ הלימון והשמנת.מבשלים עוד כ-10 דק'.
5.מוסיפים את הפאניר כשהוא חתוך לקוביות את השמנת ומבשלים עוד כ-3-5 דק'.
6.מגישים חם עם צ'אפטי או אורז מאודה

המתכון באדיבות
מסעדת צ'אטני החשמונאים 79 , תל אביב הצג טלפון