מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל

דאל מסורתי

דאל מסורתי

תיאור המתכון

אתר 2eat מציע מבחר גדול של מתכונים - מתכון לדאל מסורתי ברמת מיומנות בינוני - מתכון מעולה למנה טעימה.

מרכיבים

אופן ההכנה

1.שוטפים את העדשים מספר פעמים,לא חובה להשרות
2.בסיר מוסיפים את העדשים ,המים ,עגבנייה קצוצה ,בצל קצוץ ,הינג ,כורכום וסוכר .מבשלים כ-25 דק' עד לריכוך והתחלת פירוק העדשים(התבשיל צריך לצאת כמחית אך לא לגמרי ,ניתן להוסיף מים במהלך הבישול במידה וחסר) ,עם סיום הבישול יש להוסיף מלח.
3.במחבת עמוקה מחממים את הגהי, מוסיפים את זרעי החרדל השחור,זרעי הכמון לטיגון של עד דקה,מוסיפים את הג'ינג'ר,שום,פלפל חריף ירוק,פלפל שאטה ,כוסברה טרייה ועלי קארי לטיגון של עוד כ 2-3 דקות תוך כדי ערבוב.
4.מוסיפים למחבת את העדשים המוכנות ומבשלים עוד כ- 5 דקות לחיבור הטעמים
5.מגישים חם בתוספת צ'אפטי או אורז בסמטי לבן מאודה.

המתכון באדיבות
מסעדת צ'אטני החשמונאים 79 , תל אביב הצג טלפון