מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל

עוגת שוקולד

עוגת שוקולד

תיאור המתכון

מתכון עוגת שוקולד בתבנית 26

מרכיבים

אופן ההכנה

לערבב את החומרים לעוגה עד לתערובת חלקה
לאפות בתבנית 26 משומנת, בתנור שחומם מראש עד שהעוגה יבשה (לבדוק עם קיסם)
כ30 -40 דקות
להמיס את החומרים לקרם ולצפות את העוגה

תגובות

  1. זה נראה מה זה טעים....! אני (08/02/2004 14:22:00)
    שלום מבקרים/רשומים נכבדים!
    אני מציעה לכולם לנסות להכין לטעום ו......
    אני חושבת שתרגישו את הטעם שאני חושבת עליו בדיוק בזמן שאני נכנסת לאתר, שתדעו אני מומחית בלהכין מאכלים אחים שלי הקטנים בוכים לי שאני אכין להם עוגה שתדעו זה פשוט נותן לי טעם!
  2. זה נראה מה זה טעים....! אני (08/02/2004 14:22:00)
    שלום מבקרים/רשומים נכבדים!
    אני מציעה לכולם לנסות להכין לטעום ו......
    אני חושבת שתרגישו את הטעם שאני חושבת עליו בדיוק בזמן שאני נכנסת לאתר, שתדעו אני מומחית בלהכין מאכלים אחים שלי הקטנים בוכים לי שאני אכין להם עוגה שתדעו זה פשוט נותן לי טעם!
  3. שאלה חלימה (25/02/2004 09:19:00)
    לא רשום גודל התבנית
    אודה לכם אם תענו לי
  4. עוגת שוקולד רינה (29/11/2004 13:27:00)
    שלום רב
    עוגת השוקולד לא צלחה לי
    וזאת מכיוון שלא ציינו איך לערבב את החומרים
    ערבבתי את החומרים היבשים
    אחר כך את הביצים החלב והשמן
    בשלב הסופי כשהוספתי את השמן ראיתי שהשמן לא נספג בחומרים וזו הסיבה שהעוגה לא הצליחה
    רינה
  5. עוגת שוקולד מירב סויסה (06/04/2005 18:24:00)
    ניסיתי והיא ממש טעימה,אבל הוספתי חצי כוס סוכר לקרם.
  6. תגובה ל-חלימה חובבת (07/11/2005 13:43:00)
    אם תשימי לב, כתוב בשורה השניה במתכון, ''לאפות בתבנית 26 משומנת'' - אז הרי גודל התבנית. בהצלחה!
  7. וגת שוקולד nunu (03/01/2006 19:58:00)
    האם מערבבים את כל החומרים בבת אחת? ואם כן מןמלץ בבלנדר?
    תודה
    נונו
  8. תשובה ל-1 תשובה ל-1 (10/01/2006 14:48:00)
    עוגת שוקולד- מערבבים קודם בנפרד יבשים ורטובים ואז מאחדים יחד. אפשר גם בבלנדר, לערבוב קצר
  9. אפשר במקום אבקת אפייה וקמח , קמח תופח ? נעמה חכימי (10/04/2010 20:56:00)