מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > עוגות וקינוחים > מתכוני עוגות > מתכון לפסח: טארט שקדים ספרדי (כשר לפסח)

מתכון לפסח: טארט שקדים ספרדי (כשר לפסח)

מתכון לפסח: טארט שקדים ספרדי (כשר לפסח)

תיאור המתכון

קינוח מושלם. לא קל מידי ולא כבד מידי לא פשוט מידי ולא מורכב מידי. טעמים מענגים בפשטותם , מרקם קל ובעל נוכחות.כקינוח, בספרד מוגש עם כוסית בוטריטיס- אנחנו אוהבים אותו מאד גם עם הקפה שלנו.

מרכיבים

אופן ההכנה

1.לחמם תנור ל 150 מעלות. לשמן היטב תבנית קפיצית 26לקמח ( לכבוד פסח אפשר בקמח תפ''א ).
2. בקערת מיקסר להקציף היטב: ביצים, סוכר, קינמון, קליפת לימון עד שמתקבל קצף בהיר ותפוח
3. לקפל בעדינות פנימה את השקדים הטחונים
4. לשפוך את התערובת לתבנית המשומנת/מקומחת ולאפות כ - 30 דקות
5 להשאיר להתקרר בתבנית
6.להגשה - להעביר לצלחת הגשה ולפזר בנדיבות את אבקת הסוכר.