מתכון לפסח: פסטה ''סילאן''-לפסח
- מתאים ל: 10 מנות
- זמן הכנה: 30ד'
- רמת מיומנות: קל
תיאור המתכון
אתר 2eat מציע מבחר גדול של מתכונים - מתכון למתכון לפסח: פסטה ''סילאן''-לפסח ברמת מיומנות קל - מתכון מעולה למנה טעימה.
מרכיבים
- ל- 10 סועדים
- 600 גר' פסטה פנה (צורת צינורות)
- 350 גר' רוטב חום (להכין מאבקת רוטב צלי)
- 120 גר' סילאן ''חצר כנרת'' ( 4 כפות)
- כמה עלי בזיליקום טריים
- כמה עלי נענע טריים
- 60 גר' עגבניות מיובשות חתוכות לפסים
- 100 גר' בצל ירוק חתוך דק
- 100 גר' גזר חתוך לרצועות דקות
אופן ההכנה
-מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן
-מרתיחים את הרוטב ומוסיפים לו את כל החומרים
-מרתיחים פעם נוספת ויוצקים על הפסטה