לחם בשר הרצליה

פילה סלמון במיסו

פילה סלמון במיסו

תיאור המתכון

מאת אביעד בן שבת, שף מסעדת פאסיפיק במלון קראון פלזה תל אביב. זוהי מנה המורכבת בעיקר מחלבון, שהינו מרכיב חשוב שמסייע לתחושת שובע. מומלץ לשלב עם פירה תפוח אדמה (פחמימה) וסלט ירקות (חשוב להשאיר את הקליפה אשר עוזרת בספיגה איטית של הפחמימות), ובתוספת שמן זית, שמסייע בהאטת קצב התרוקנות הקיבה ובכך תורם לתחושת שובע לאורך זמן.

מרכיבים

אופן ההכנה

בסיר מרתיחים את הסאקה, מירין, סוכר, דבש תוך כדי בחישה עד לרתיחה. לאחר הרתיחה מקררים ואז יוצקים את המרינדה על הסלמון ומשרים אותו לפחות ללילה אחד. על נייר פרגמנט אופים את הסלמון בתנור בחום של 200 מעלות ל-6-7 דקות.

המתכון באדיבות
מסעדת פאסיפיק הירקון 145, תל אביב הצג טלפון קופונים לפאסיפיק
לחם בשר הרצליה אירועים חדש