מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > מנות ראשונות > ירקות מבושלים> לבבות חציל בלאדי ביצי שליו

לבבות חציל בלאדי ביצי שליו

לבבות חציל בלאדי ביצי שליו

תיאור המתכון

את החציל יש לבחור בקפידה, ולשמור על כמה כללים: החציל צריך להיות מוצק ומבריק בצבעו, רצוי לקלות אותו על אש גלויה כדי לקבל את הטעם המעושן. בזמן הקלייה יש להפוך את החציל שלוש פעמים בלבד, ובכל פעם לוודא שדופן החציל שרופה היטב. כדי לשמור על צבעו הלבן של החציל יש להשתמש בכף עץ או פלסטיק לריקון ולתבל מיד במיץ לימון, למניעת השחרת החציל. כל מגע של בשר החציל עם כלי ממתכת יהפוך את צבעו של החציל לאפור.

מרכיבים

אופן ההכנה

מרכיבים את המנה:

מתבלים את החציל במלח, מיץ לימון וסילאן, מסדרים על צלחת שטוחה, מתבלים בנדיבות בשמן זית, מפזרים את הצנוברים הקלויים, ממשיכים להרכיב את המנה בצורה חופשית, מזלפים טחינה, מסדרים את ביצי השליו, מקשטים בעלי פטרוזיליה רעננים ומגישים עם לחם טרי.

המתכון באדיבות
מסעדת וינו סוקה גלגלי הפלדה 7, הרצליה פיתוח הצג טלפון