קרצ'ופי מוצרלה
מסעדת ספגטים הרצליה
19/03/2008
- מתאים ל: 2 מנות
- זמן הכנה: 60-90 ד'
- רמת מיומנות: קשה
תיאור המתכון
אתר 2eat מציע מבחר גדול של מתכונים - מתכון לקרצ'ופי מוצרלה ברמת מיומנות קשה - מתכון מעולה למנה טעימה.
מרכיבים
- 6 יחידות של ארטישוק חתוך לרבעים
- 7 כדורי מוצרלה קטנים
- רבע פוקצ'ה חתוכה לחצי
- 1 כף מיץ לימון
- 2 כפות שמן זית
- 1 יחידה של עגבניות חתוכות לקוביות
- 10 עלי אורגנו
- חופן פטרוזיליה
- 5 יחידות זיתים שחורים
- חצי כפית מלח
- רבע כפית פלפל שחור
אופן ההכנה
1.מחממים מראש תנור ל – 180 מעלות.
2.לוקחים רבע פיתה ופותחים לחצי.
3.מורחים שמן זית על חלקים הפנמיים של הפיתה וקולים בתנור למשך 5 דקות.
4.מערבבים את כל המוצרים הנ''ל בקערה ומתבלים במלח גס ופלפל שחור.
5.על הצלחת מניחים את רבע הפיתה (חלקו התחתון) ומעליו שופכים חצי מכמות הסלט. מניחים על סלט את החצי השני של הפיתה ושופכים מעל את השארית הסלט.
הערות
אופן ההגשה/קישוט
ניתן לעטר את המנה בפטרוזיליה.
- מתאים להכנה עם ילדים
- מתאים להגשה לילדים