מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > מנות עיקריות > מתכוני בשר ועוף> נתחוני עוף ברוטב סילאן ''חמוץ מתוק''

נתחוני עוף ברוטב סילאן ''חמוץ מתוק''

 נתחוני עוף ברוטב סילאן ''חמוץ מתוק''

מרכיבים

אופן ההכנה

1.לערבב יחד את כל חומרי הבלילה עד לקבלת בלילה חלקה ואחידה.

(ניתן להשרות את נתחוני העוף ברוטב סויה+כף סוכר+קורט פלפל שחור)
2.טובלים את נתחוני העוף בבלילה ומטגנים בשמן עמוק, עד שהנתחנים פריכים על פני השטח ומבושלים היטב.
3.מחממים בווק את השמן זית, מוסיפים את הירקות ומקפיצים מס' דקות. מוסיפים את הנתחנים ואת רוטב סילאן ''חמוץ מתוק'' של חצר כנרת, ומקפיצים עוד מס' דקות. מגישים חם