עלי גפן ממולאים בטונה
יעל גלנטי-אלדר תקשורת
27/02/2008
- מתאים ל: 6 מנות
- זמן הכנה: 15-30 ד'
- רמת מיומנות: קל
תיאור המתכון
אתר 2eat מציע מבחר גדול של מתכונים - מתכון לעלי גפן ממולאים בטונה ברמת מיומנות קל - מתכון מעולה למנה טעימה.
מרכיבים
- 1קופסא טונה בשמן/ במים
- 6 עלי גפן טריים
- 1 כף מיץ לימון טרי
- חופן תערובת עשבי תיבול טריים: פטרוזיליה, עירית ושמיר, קצוצים דק.
אופן ההכנה
בקערה מפוררים את נתחי הטונה, מוסיפים את מיץ הלימון, עשבי התיבול, המלח והפלפל. מערבבים היטב. בעזרת כפית ממלאים את עלי הגפן בתערובת הטונה, מגלגלים ומקפלים.
- מתאים להכנה עם ילדים
- מתאים להגשה לילדים
- צמחוני
- כשר