קרוקטים תפוחי אדמה ושורש סלרי
- מתאים ל: 4 מנות
- זמן הכנה: שעה-שעה וחצי
- רמת מיומנות: בינוני
תיאור המתכון
אתר 2eat מציע מבחר גדול של מתכונים - מתכון לקרוקטים תפוחי אדמה ושורש סלרי ברמת מיומנות בינוני - מתכון מעולה למנה טעימה.
מרכיבים
- 4 תפוחי אדמה גדולים,קלופים וחתוכים לחתיכות גדולות של דוד משה לבישול ולמרק.
- 2 שורשי סלרי,קלופים וחתוכים לחתיכות גדולות
- מלח,פלפל
- אגוז מוסקט טחון.
- 2 תפוחי אדמה בינוניים,קלופים וחתוכים לקוביות קטנות.
- 2 כפות קנור sweet&spicy בצל
- 100 ג' תפוחי אדמה
- 4 ביצים טרופות
- 100 ג' בוטנים טחונים
- 100 ג' קוקוס טחון
אופן ההכנה
מבשלים את החתיכות הגדולות של תפוחי האדמה ושורש הסלרי במים עם מלח,עד לריכוך.מסננים ומחזירים לסיר.מיבשים מעט,מועכים ומתבלים במלח,פלפל ואגוז מוסקט. מטגנים את קוביות תפוחי האדמה עד להזהבה ומערבבים עם קנור sweet&spicy בצל.
צרים מהמחית כדורים וממלאים אותם בתערובת תפוחי האדמה והבצל. מצפים את הכדורים בקמח תפוחי אדמה, אחר כך בביצים טרופות ולבסוף בתערובת בוטנים וקוקוס. מצננים את הכדורים המצופים במקפיא. מטגנים בשמן עמוק ומגישים מיד.
- מתאים להכנה עם ילדים
- מתאים להגשה לילדים
- דיאטטי
- צמחוני
- כשר