Skip Navigation Linksראשי > תוספות > מתכוני תפוחי אדמה > בריוש תפוחי אדמה

בריוש תפוחי אדמה

בריוש תפוחי אדמה

תיאור המתכון

אתר 2eat מציע מבחר גדול של מתכונים - מתכון לבריוש תפוחי אדמה ברמת מיומנות בינוני - מתכון מעולה למנה טעימה.

מרכיבים

אופן ההכנה

לבשל את תפוחי האדמה עם הקליפה במים עם מעט מלח. כאשר הם רכים,לסנן לקלף למעוך לקבלת פירה.
לשים את הקמח בקערה גדולה.
להוסיף את הזנגביל הקצוץ ואת מחית תפוחי האדמה. להוסיף את הביצים ואת החמאה חתוכה לקוביות.ללוש את הבצק עד לקבלת מרכם אחיד.
לערבב את השמרים ב4 כפות מים פושרים ולתת לתסוס למשך כ30 דקות.
להוסיף את עיסת השמרים לבצק וללוש עד לקבלת בצק גמיש. לשים את הבצק בתבנית, רצוי של לחם,לכסות במגבת ולתת לתפוח משך שעה.
לאפות בתנור חם משך 40 דקות. בגמר האפיה להוציא מהתבנית ולהניח על גבי רשת. כאשר מתקרר מעט לפזר מעל אבקת סוכר.