שבבי מלאווח בסילאן ואגוזים
המרכז הקולינארי
20/02/2008
- מתאים ל: 4 מנות
- זמן הכנה: כחצי שעה
- רמת מיומנות: קל
תיאור המתכון
המתכון הנ''ל הינו באדיבות המרכז הקולינארי ''תמר בכפר'' במושבה כנרת בעמק הירדן המחזיקים בתוצרת של מפעל ''אגם הגליל'', שימו לב להוראת האזהרה הקינוח ממכר!!!! כמה שהוא פשוט ככה הוא טעים!!!
לאכול עם הרבה הנאה ומצב רוח, את הקלוריות מותר לספור רק למחרת
מרכיבים
- 1 חבילת מלאווח
- סילאן ''אגם הגליל''
- חצי כוס אגוזים קצוצים.
אופן ההכנה
מטגנים מלאווח לפי הוראות היצרן , (את המלאווח מטגנים ללא מלח)
באותה המחבת בה טיגנו את המלאווח שמים כמות נדיבה של סילאן ''אגם הגליל'' ואל המחבת מפוררים את המלאווח ומוסיפים את האגוזים הקצוצים, מערבבים את הכל ומגישים כמנה אחרונה לצד כדור גלידה משובחת.
הערות
המתכון באדיבות המרכז הקולינארי ''תמר בכפר'' במושבה כנרת,
- מתאים להכנה עם ילדים
- מתאים להגשה לילדים
- צמחוני
- כשר
המתכון באדיבות
|
חנות תמר בכפר
כנרת המושבה, כנרת (מושבה)
הצג טלפון
04-6709954
|