מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל

מרק עפונה

מרק עפונה

תיאור המתכון

מרק חורפי

מרכיבים

אופן ההכנה

מבשלים אפונה ב 2 ליטר מיים במשך חצי שעה,
בנפרד מתגנים בצל וגזר ומוסיפים למרק, מבשלים עד 1/5 שעה
מוסיפים קבנוס ומבשלים עוד 5 ד''ק
מוסיפים לפי טעם מלח ופילפל

תגובות

  1. איפה ההגהה? שי (15/04/2008 11:19:00)
    כל הכבוד על המתכון, אין לי מושג איך הוא יוצא.
    מה שמפריע לי, זה שמישהו בטעות רשם עפונה במקום אפונה, וזה קורה- טעות היא דבר אנושי.
    אבל אף אחד לא עושה הגהה לכתבה לפני שהיא מתפרסמת?