מרק עפונה
- מתאים ל: 8 מנות
- זמן הכנה: 50 ד
- רמת מיומנות: קל
תיאור המתכון
מרק חורפי
מרכיבים
- 300 גרם עפונה יבשה
- בצל חתוח לקוביות,
- גזר מגורד
- קבנוס חתוח לפרוסות קטנות
- להגשה - 200 גרם קרוטונים
אופן ההכנה
מבשלים אפונה ב 2 ליטר מיים במשך חצי שעה,
בנפרד מתגנים בצל וגזר ומוסיפים למרק, מבשלים עד 1/5 שעה
מוסיפים קבנוס ומבשלים עוד 5 ד''ק
מוסיפים לפי טעם מלח ופילפל
תגובות
-
איפה ההגהה?
שי
(15/04/2008 11:19:00)
כל הכבוד על המתכון, אין לי מושג איך הוא יוצא.
מה שמפריע לי, זה שמישהו בטעות רשם עפונה במקום אפונה, וזה קורה- טעות היא דבר אנושי.
אבל אף אחד לא עושה הגהה לכתבה לפני שהיא מתפרסמת?