פסטה פנה עם בצל סגול
יפעת זולוטובסקי
13/02/2008
- מתאים ל: 1 מנות
- זמן הכנה: חצי שעה
- רמת מיומנות: קל
תיאור המתכון
אתר 2eat מציע מבחר גדול של מתכונים - מתכון לפסטה פנה עם בצל סגול ברמת מיומנות קל - מתכון מעולה למנה טעימה.
מרכיבים
- 250 ג' פסטה (חצי חבילה) מבושלת על פי הוראות היצרן
- 1 בצל סגול גדול חתוך לרצועות
- 6 עלי מרווה טריה
- 200 ג' גבינת פטה חתוכה לקוביות
- 2 פרוסות לחם חתוכות לקוביות קטנות
- מלח, פלפל ושום גבישי
אופן ההכנה
להכין את הפסטה לפי הוראות היצרן.
2. לטגן את קוביות הלחם עם מעט שמן זית ו-2 עלי מרווה עד להשחמה. להניח בצד על נייר סופג.
3. במחבת רחבה לטגן את הבצל עם שמן זית בנדיבות. לאחר שתי דקות להוסיף את יתרת עלי המרווה. להוסיף את הפסטה ולבשל עוד שתי דקות. לתבל במעט מלח ופלפל גרוס.
4. לפני ההגשה להוסיף את הגבינה והקרוטונים.