פשטידת קלי קלוטו
יפעת זולוטובסקי
13/02/2008
- מתאים ל: מנות
- זמן הכנה: שעה
- רמת מיומנות: קל
תיאור המתכון
אתר 2eat מציע מבחר גדול של מתכונים - מתכון לפשטידת קלי קלוטו ברמת מיומנות קל - מתכון מעולה למנה טעימה.
מרכיבים
- 10 עלי סיגר (קונים בסופר במקרר הקפואים)
- ½ ק''ג גבינה לבנה 5%
- ¼ ק''ג גבינה צהובה מגוררת (מכל סוג)
- ¼ ק''ג גבינה מלוחה (מכל סוג)
- 1 ביצה
- ½ כוס חלב
אופן ההכנה
. מחממים תנור ל-200 מעלות.
2. מורחים גבינה לבנה על כל עלה סיגר. מפזרים גבינה צהובה מגוררת, מגלגלים את עלה הסיגר וסוגרים לעיגול. מניחים את השבלולים בתבנית.
3. מניחים במרכז כל שבלול קוביית גבינה מלוחה.
4. מערבבים בכוס את הביצה עם החלב ושופכים על גבי השבלולים בתבנית.
5. מכניסים לתנור, ואחרי 10 ד' מורידים את החום ל-180 מעלות ל-20 ד' נוספות עד להשחמה.