Skip Navigation Linksראשי > תוספות > מתכוני פסטה> ספגטי מלנזנה

ספגטי מלנזנה

ספגטי מלנזנה

תיאור המתכון

פסטה עם חצילים

מרכיבים

אופן ההכנה

מלנזנה – רוטב עגבניות וחצילים מטוגנים
החומרים
בסיס לרוטב עגבניות (ראו המתכון הראשון)
קוביות חצילים מטוגנות בשמן עמוק
שום
פטרוזיליה קצוצה
מוצרלה מגורדת (לא חובה)





אופן ההכנה
1. שמים במחבת את רסק העגבניות הבסיסי (ללא שמן).
2. מוסיפים את קוביות החצילים.
3. כותשים את השום לתוך המחבת.
4. מוסיפים פטרוזיליה קצוצה.
5. מוסיפים את הפסטה המוכנה למחבת.
6. מוסיפים מוצרלה מגורדת ומגישים.