ספגטי מלנזנה
יפעת זולוטובסקי
13/02/2008
- מתאים ל: 2 מנות
- זמן הכנה: 15 דקות
- רמת מיומנות: קל
תיאור המתכון
פסטה עם חצילים
מרכיבים
- שמן זית לטיגון
- שום
- עגבניות טריות חתוכות לקוביות
- בסיס לרוטב עגבניות (ראו המתכון הראשון)
- עלי בזיליקום
- גבינת פרמז'ן להגשה
אופן ההכנה
מלנזנה – רוטב עגבניות וחצילים מטוגנים
החומרים
בסיס לרוטב עגבניות (ראו המתכון הראשון)
קוביות חצילים מטוגנות בשמן עמוק
שום
פטרוזיליה קצוצה
מוצרלה מגורדת (לא חובה)
אופן ההכנה
1. שמים במחבת את רסק העגבניות הבסיסי (ללא שמן).
2. מוסיפים את קוביות החצילים.
3. כותשים את השום לתוך המחבת.
4. מוסיפים פטרוזיליה קצוצה.
5. מוסיפים את הפסטה המוכנה למחבת.
6. מוסיפים מוצרלה מגורדת ומגישים.
- מתאים להכנה עם ילדים
- צמחוני
- כשר