Skip Navigation Linksראשי > תוספות > מתכוני תפוחי אדמה > תפוחי אדמה בקולה

תפוחי אדמה בקולה

תפוחי אדמה בקולה

תיאור המתכון

תפוחי אדמה עם קולה בתנור

מרכיבים

אופן ההכנה

לוקחים תבנית אלומיניום
שמים בכוס את האבקת בצל ביחד עם השמן ומערבבים טוב שלא ישארו גושים , שמים את התפוחי אדמה במגשית ושופכים מעל את הכוס שמן עם האבקת בצל אח''כ שופכים את הקולה ומוסיפים את מלח מערבבים טוב טוב מדליקים את התנור ל 220 מעלות ומכסים את המגש בנייר כסף שלא ישרף למשך שעה לאר\חר מכן מורידים את הניייר כסף ומכניסים לתנור לעוד 15 דקות

הערות

פשוט קל וטעים מאוד


קישורים:
המתכון של אבישג