מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > מנות ראשונות > מאפים צמחוניים> מאפה שכבות בגבינות וציפוי חלבי

מאפה שכבות בגבינות וציפוי חלבי

מאפה שכבות בגבינות וציפוי חלבי

תיאור המתכון

מאפה בשכבות של אטריות ברוטב גבינה ממולא בגבינות ובציפוי שמנת

מרכיבים

אופן ההכנה

מאפה שכבות גבינות


500 גרם ספגטי (דקים)מבושלים 5 דקות בהרבה מים ,מסוננים –לא חתוכים ....
1 ביצה
1 חבילה גבינה ''טוב טעם''
3 כפות שמן
מלח ופלפל
לערבב היטב

לשטח 2\1 כמות בתבנית מצופה בניר אפיה (תבנית בגודל 27X33)

לפזר באופן שווה:
250 גרם גבינה ''פטינה'' או מלוחה אחרת
300 גרם גבינה צהובה
מיכל קוטג' או 3 כפות גבינה לבנה 5%

לכסות ב-2\1 השני של המקרונים וליישר על המלית.

לערבב היטב בכוס:
כוס חלב או מיכל שמנת מתוקה
3 ביצים
מלח פלפל
לצקת באופן שווה על המקרונים.

להמיס 25 גרם מרגרינה ולצקת באופן שווה על המקרונים לפני הכנסתם לתנור.
לזרזף מעט פפריקה וגינה צהובה מגוררת ולאפות כ-35-40 דקות.

לא לכסות. החלק העליון יהיה קריספי.

''טיפ''
יש אפשרות להעשיר את המאפה בתרד או פטריות\\זיתים.....
תהנו.

תגובות

  1. המתכון אנוטה (23/12/2008 13:03:00)
    המתכון מזה לא מובן הייתי צריכה לקראה 10 פעמיים כדי להבין אותו טוב.