עוגיות תמרים וקוקוס
- מתאים ל: עוגה מנות
- זמן הכנה: שעה
- רמת מיומנות: בינוני
תיאור המתכון
"חצר כנרת", יצרני מוצרי התמרים הגדולים בישראל, ממליצים על מתכונים להכנת עוגות ועוגיות בסימן ט"ו בשבט.
מרכיבים
- 500 גר' "מעדן תמרים וקוקוס" תוצרת חצר כנרת
- **לאוהבים ניתן להוסיף קורט אבקת ציפורן
אופן ההכנה
אופן הכנת הבצק:
לערבב את כל החומרים יחד עד לקבלת בצק גמיש ולא דביק.
אופן הכנת המלית:
לערבב את כל החומרים יחד.
להכנת העוגיות:
1.לחלק את הבצק ל- 5-6 כדורים
2 לרדד כל כדור למלבן על גבי משטח מקומח לעובי של 3-5 מ"מ
3.למרוח שכבת מלית בעובי של כ- 3 מ"מ
4.לגלגל לנקניק ולפרוס לפרוסות בעובי 2-2.5 ס"מ
5.להניח בתבנית נייר אפייה ולסדר את העוגיות ברווחים של חצי ס"מ אחד מהשני
6.לאפות בתנור שחומם מראש בחום בינוני (160 מעלות) עד לקבלת גוון זהוב
7. לצנן ולזרות מעל אבקת סוכר