מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > עוגות וקינוחים > מתכוני עוגות > עוגיות תמרים וקוקוס

עוגיות תמרים וקוקוס

עוגיות תמרים וקוקוס

תיאור המתכון

"חצר כנרת", יצרני מוצרי התמרים הגדולים בישראל, ממליצים על מתכונים להכנת עוגות ועוגיות בסימן ט"ו בשבט.

מרכיבים

אופן ההכנה

אופן הכנת הבצק:

לערבב את כל החומרים יחד עד לקבלת בצק גמיש ולא דביק.

אופן הכנת המלית:

לערבב את כל החומרים יחד.


להכנת העוגיות:

1.לחלק את הבצק ל- 5-6 כדורים

2 לרדד כל כדור למלבן על גבי משטח מקומח לעובי של 3-5 מ"מ

3.למרוח שכבת מלית בעובי של כ- 3 מ"מ

4.לגלגל לנקניק ולפרוס לפרוסות בעובי 2-2.5 ס"מ

5.להניח בתבנית נייר אפייה ולסדר את העוגיות ברווחים של חצי ס"מ אחד מהשני

6.לאפות בתנור שחומם מראש בחום בינוני (160 מעלות) עד לקבלת גוון זהוב

7. לצנן ולזרות מעל אבקת סוכר