מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל

סלט סיזר (קיסר)

סלט סיזר (קיסר)

תיאור המתכון

צ'זרה קרדיני, השף האיטלקי שהמציא בשנת 1924 את סלט הקיסר, מעולם לא חשב כי המתכון שלו יהפוך להצלחה מסחררת בכל המסעדות המובילות בעולם!

מרכיבים

אופן ההכנה

במעבד מזון עם להב מתכת לטחון את האנשובי, השום, מיץ הלימון והביצים לעיסה אחידה. להוסיף בהדרגה שמן תוך כדי ערבול עד לקבלת רוטב מיונז.
לטעום ולתקן טעם עם פלפל לבן ולימון, אין צורך במלח.

לשטוף היטב ולייבש 2 ראשי חסה (עלים צעירים ויפים), לצקת רוטב בנדיבות ולערבב.
לפזר מעל פרמז'ן מגורר ופלפל לבן גרוס גס.
אפשר להוסיף קרוטונים מלחם פר חמניות, או לחם אגוזים.

המתכון באדיבות
מסעדת לחם ארז ברקת 3, הרצליה פיתוח הצג טלפון