מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל

טארט תותים

טארט תותים

תיאור המתכון

הטארט היפהפה של קונדיטוריית פיתויים הוא גם קל להכנה. הסכנה היחידה היא התמכרות למתוק-מתוק הזה.

מרכיבים

אופן ההכנה

במיקסר מכניסים את החמאה עד לאחידות ולהוסיף את הקמח עד לפירורים להוסיף ביצה ולאחד לבצק.
לאחד ולקרר כ20 דק במקרר
לרדד על תבנית פאי 28 ס''מ
לאפות בציפוי נייר כסף עד להזהבת הבצק.
לאחר שהבצק אפוי וקר מקציפים שמנת מתוקה עם וניל ואיסטנט משטחים על הבצק האפוי מסדרים את התותים.
מחממים ריבת משמש עם מים ומברישים את הטארט והבצק.

אפשרי לפזר על הבצק המוברש פיסטוק טחון

המתכון באדיבות
מסעדת פיתויים רחל אמנו 5, ירושלים הצג טלפון

תגובות

  1. רק למי שיכול לעזור לי..... דידי (22/01/2008 19:53:00)
    מותר להכניס את הטארט למקרר..?
    אפשר קמח תופח..?
    כמה זה 400 גרם תותים?...
    2-3 חבילות?
    מה אפשר לשים שיותר נגיש מריבת משמש..?
    אני רוצה לעשות את זה עוד השישי אז אני צריכה תשובות מהירות... תוודדהה...
  2. תשובה אלי (06/06/2008 09:14:00)
    מות להכניס את הטארט למקרר אפשר עם קמח תופח אבל לא מומלץ 400 גרם תותים זה חבילה אחת ואפשר להשתמש בכל ריבה(לא חשב הטעם כי הוא לא יוגרש...