גולש בשר

גולש בשר

תיאור המתכון

מתכון טעים לימי החורף הקרים

מרכיבים

אופן ההכנה

הכנה:
מכניסים את הבשר למים רותחים ומבשלים כשעה אם עליי דפנה אפשר גם גזר ואם מלח וחורצים די פעפ בבשר שהדם יצא לחלוטין
חותכים את הבצל לקוביות קטנות ומטגנים אם שמן קנולה וגם את תפוחי אדמה והפטריות שמפיניון ועגבניות והפיטרוזילייה
בסוף
מוציאים את הבשר אחרי שעה הוא כמובן מוכן וחותכים לקוביות מרובעות ומכניסים את הבשר לתבשילי הירקות ושופכים כ2 לבין 3 כוס מים ןמחכים כחצי שעה שהתבשיל מוכן.
בתאבון

הערות

אפשר להוסיף ירקות כרצונכם


קישורים:
גולש