מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > תוספות > מתכוני קציצות > קציצות כרישה (פרסה)

קציצות כרישה (פרסה)

קציצות כרישה (פרסה)

תיאור המתכון

אתר 2eat מציע מבחר גדול של מתכונים - מתכון לקציצות כרישה (פרסה) ברמת מיומנות קל - מתכון מעולה למנה טעימה.

מרכיבים

אופן ההכנה

אופן ההכנה:
1 מנקים את הכרישה, ומבשלים בתוך סיר עם תפו''א מקולף במים ובצל.
2 מביאים לרתיחה, ומבשלים ברתיחה 10 דקות נוספות.
3 מוציאים, מנקזים את הנוזלים ומסננים היטב, (אפשר ממש לסחוט בצורה ידנית) רצוי לטחון במכונת בשר, אבל אפשר במג'ימיקס - רק בפולסים - לא רצוף !!!
4 מוסיפים את הביצים, מתבלים, יוצרים קציצות ומטגנים.
אם העיסה יצאה רכה בגלל המים - אפשר להוסיף קמח תפו''א או קמח רגיל.
5 מטגנים עד להזהבה.
6 מגישים עם לימון.

הערות

המתכון באדיבות יחיאל פילוסוף מסעדת הבלקן