מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > מנות עיקריות > מתכוני דגים ופירות ים > סלמון ברוטב מיסו מייפל על מצע של אורז שום

סלמון ברוטב מיסו מייפל על מצע של אורז שום

סלמון ברוטב מיסו מייפל על מצע של אורז שום

תיאור המתכון

בואו לצאת משגרת הסושי ולגוון עם מנה מקסימה של סלמון ברוטב מתקתק, על מצע אורז מיוחד, של הוונגס גריל. לא למכורים לסושי בלבד!

מרכיבים

אופן ההכנה

1. לסיר קטן מכניסים מיסו, סוכר, מייפל, מירין וסאקה, מרתיחים תוך כדי בחישה עד שמגיעים לבלנד אחיד.
2. עוטפים את הדג במשרה, ומשרים למשך 24 שעות.
3. בתום ההשריה, מחממים תנור לחום 200 מעלות, מכניסים את הדג עם המשרה, ואופים למשך 10 דקות.
4. לאורז: מבשלים את האורז לפי ההוראות שעל האריזה. כשהוא מוכן, מרתיחים שמן בווק, מוסיפים שום, בצל ירוק וסויה, ומקפיצים את האורז עם המרכיבים.
5. להגשה: מניחים את האורז על הצלחת, ועליו את הדג. מעל הכל יוצקים את המשרה.

המתכון באדיבות
מסעדת וונגס גריל טיילת ישרוטל רויאל ביץ', אילת הצג טלפון