סלמון ברוטב מיסו מייפל על מצע של אורז שום
- מתאים ל: 1 מנות
- זמן הכנה: 24 שעות + כחצי שעה
- רמת מיומנות: קל
תיאור המתכון
בואו לצאת משגרת הסושי ולגוון עם מנה מקסימה של סלמון ברוטב מתקתק, על מצע אורז מיוחד, של הוונגס גריל. לא למכורים לסושי בלבד!
מרכיבים
- למשרה:
- 1 ק''ג מיסו לבן
- 250 גרם סוכר
- 300 מ''ל סירופ מייפל
- 300 מ''ל מירין (ליקר אורז יפני לבישול)
- 300 מ''ל סאקה
- לאורז:
- 2 כוסות אורז
- 10 שיני שום, חתוך גס
- 2 כפיות שמן
- 4 כפיות סויה
- צרור בצל ירוק, קצוץ
- 4 שיני שום שלמות
אופן ההכנה
1. לסיר קטן מכניסים מיסו, סוכר, מייפל, מירין וסאקה, מרתיחים תוך כדי בחישה עד שמגיעים לבלנד אחיד.
2. עוטפים את הדג במשרה, ומשרים למשך 24 שעות.
3. בתום ההשריה, מחממים תנור לחום 200 מעלות, מכניסים את הדג עם המשרה, ואופים למשך 10 דקות.
4. לאורז: מבשלים את האורז לפי ההוראות שעל האריזה. כשהוא מוכן, מרתיחים שמן בווק, מוסיפים שום, בצל ירוק וסויה, ומקפיצים את האורז עם המרכיבים.
5. להגשה: מניחים את האורז על הצלחת, ועליו את הדג. מעל הכל יוצקים את המשרה.
המתכון באדיבות
|
מסעדת וונגס גריל
טיילת ישרוטל רויאל ביץ', אילת
הצג טלפון
053-8094970
|