תפוחי אדמה ממולאים בפיטריות וגבינות
- מתאים ל: 7 8 מנות מנות
- זמן הכנה: חצי שעה עד שעה
- רמת מיומנות: למקצוענים
תיאור המתכון
תפוחי אדמה ממולאים בפיטריות וגבינות
מרכיבים
- 4 תפוחי אדמה
- 100 ג''ר גבינה צהובה מגורדת בפומפיה.
- 100 ג''ר גבינה בולגרית מגורדת בפומפיה.
- סלסילת פיטריות שמפיניון או פיטריות מקופסת שימורים מסוננות היטב.
- 1ביצה
- פלפל שחור
- אגוז מוסקט
- בצל קצוץ
- שמן לטיגון רצוי שמן זית.
אופן ההכנה
אופן ההכנה:
רוחצים את תפוחי האדמה היטב בקליפתם ומבשלים במי מלח .
נועצים מזלג ובודקים שהתפוח אדמה מבושל אך לא רך מידי.
מוציאים מהמים ומצננים.
המלית
מטגנים את הבצל עד הזהבה,מוסיפים את הפיטריות לטיגון קצר ומצננים.
מוסיפים לפיטריות את הגבינות ,ביצה,פלפל שחור,מעט אגוז מוסקט.
מערבבים קלות.
את תפוחי האדמה בקליפתם מורחים בשמן זית,חוצים ומרוקנים מתוכן,משאירים שוליים של ס''מ 1 מסביב.ממלאים במלית ואופים כ-20 דקות או עד להזהבה.
בתיאבון!
הערות
מתכון קטלני ביותר אני ניסתי אותו הרבה פעמים טעים גםשווה לכם לנסות אותו לא תצטערו
- מתאים להכנה עם ילדים
- מתאים להגשה לילדים
- כשר
קישורים:תפוחי אדמה ממולאים בפיטריות וגבינות