מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > מנות ראשונות > מתכונים ל-מנות ראשונות חמות> תפוחי אדמה ממולאים בפיטריות וגבינות

תפוחי אדמה ממולאים בפיטריות וגבינות

תפוחי אדמה ממולאים בפיטריות וגבינות

תיאור המתכון

תפוחי אדמה ממולאים בפיטריות וגבינות

מרכיבים

אופן ההכנה

אופן ההכנה:

רוחצים את תפוחי האדמה היטב בקליפתם ומבשלים במי מלח .
נועצים מזלג ובודקים שהתפוח אדמה מבושל אך לא רך מידי.
מוציאים מהמים ומצננים.

המלית
מטגנים את הבצל עד הזהבה,מוסיפים את הפיטריות לטיגון קצר ומצננים.
מוסיפים לפיטריות את הגבינות ,ביצה,פלפל שחור,מעט אגוז מוסקט.
מערבבים קלות.

את תפוחי האדמה בקליפתם מורחים בשמן זית,חוצים ומרוקנים מתוכן,משאירים שוליים של ס''מ 1 מסביב.ממלאים במלית ואופים כ-20 דקות או עד להזהבה.


בתיאבון!

הערות

מתכון קטלני ביותר אני ניסתי אותו הרבה פעמים טעים גםשווה לכם לנסות אותו לא תצטערו


קישורים:
תפוחי אדמה ממולאים בפיטריות וגבינות